24-02-10

Voorstelling Klaas Delchambre

Hallo,

ik ben de jongste(24) en enige limburger uit onze gezelschap. Voor mij is dit de eerste reis naar de verenigde staten. Ben sinds 2 jaar vrijwillige brandweerman bij Brandweer Lommel.www.brandweerlommel.be  In het beroepsleven werk ik als verpleegkundige (nog ene) sinds 2006 op de spoedgevallendienst van het ziekenhuis van Overpelt. Dit is een middelgroot ziekenhuis in het noorden van Limburg met een MUG.
 
Ons korps brandweer Lommel is een y-korps dat instaat voor de hulpverlening in de Lommel, Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel en stukje Eksel. Er werken 24 beroeps en een 80 tal vrijwilligers in het korps, hier is de voorpost te Neerpelt bij.
 
Ik ben woonachtig te Lommel een stad in het noorden van Limburg met een 32500 inwoners, een stad die de brandweer een enorm warm hart te draagt!
Verder rij ik uiteraard ook op één van onze 2 ziekenwagens van de brandweer. Vanaf maart start ik met de opleiding korporaal.
 
Ik ben sinds een jaar samen met Cleo, die me enorm steunt in mijn activiteiten op de brandweer maar soms ook de peeper vervloekt! :) Verder in de vrije tijd die nog over is ga ik graag naar de festivals in de zomer en breng veel tijd door met de vrienden.
 
Tot binnenkort

Groeten Klaas

sized_klaas1sized_klaas2sized_klaas3

 

 

 

 

 

sized_klaas4sized_klaas5sized_klaas6

 

 

 

 

 

 

 

 

sized_klaas7sized_klaas8sized_klaas9sized_klaas10

00:27 Gepost door Fireobservers VZW in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.